2010 m. sausio 8 d., penktadienis

Bilietas į pasikeitimus!


Jau beveik du mėnesius aktyviai ruošiamės pasikeitimams. Gal ir nesiklosto viskas taip, kaip norėjome, nors rankų dar nenuleidžiame. Vis dar žiūrime į Europos žemėlapį ir atsidūstame, pagalvoję, ar nuneš mus pasikeitimai į kurią nors kitą šalį ar ne. O jei ir nenuneš, tai planą B aš jau turiu. :) Kažkaip net ramiau pasijutau, kai tokį įgijau, todėl dabar telieka uždaryti senojo gyvenimo duris (ką padarysiu kitą savaitę) ir leisti pasikeitimams ateiti į mano (mūsų) gyvenimą.

Be to, reikia pasakyti, kad bilietas į pasikeitimus jau rankose. Praėjusį savaitgalį sugalvojome, kad jei pasikeitimai nenuneša mūsų į kitą šalį, tai gal reikia kažkur mėnesiui išvykti bent pailsėti, pakeliauti, pažinti pasaulį ir gal net labiau subręsti būnant toli nuo namų. Sako, toje šalyje visi subręsta ir kitaip pradeda suprasti supantį pasaulį. Tiesą sakant, niekada ten nenorėjau nuvykti, bet dabar jaučiuosi, kad esu pasiruošusi tokiai kelionei, naujiems potyriams ir nuotykiams (jei galima taip pavadinti tą, ką, manau, ten išvysiu). :)

Greitai sugalvojom, greitai viską ir susiorganizavom. Bet, kaip sakoma, jei viskas einasi sklandžiai, tai taip ir turi būti. Reiškia, einam teisingu keliu. :) Bilietai rankose, laukiam vizų, maršrutus jau sudarinėjam. Tiesa, šį kartą aš labiau pasiduodu į vyro rankas ir nesikišu (kiek tai įmanoma) į kelionės maršrutų sudarymą. Labiau noriu ir tikiuosi, kad per tą kelionę pasimėgausiu šiluma, saule ir geru maistu. :) Ir liko jau visai nedaug laiko. O grįžus bus įdomu, kaip viskas klostysis toliau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą