2011 m. birželio 8 d., trečiadienis

Naujas gyvenimo lapas


Jau galiu drąsiai sakyti, kad verčiame naują gyvenimo lapą. Pirmiausia, vargais negalais išsprendėme buto klausimą ir persikraustėm. Et, kaip džiaugiuosi, kad dabar tokie laikai, kai gali susipakuoti visus savo daiktus, pasisamdyti porą krovėjų su automobiliu ir jie viską suneša į mašiną, perveža, užneša ir net padeda beveik į tą vietą, kur reikia. Džiaugiuosi tokia paslauga be galo, nes man su savo dideliu pilvu jau ir šiaip sunku užlipti į ketvirtą aukštą, o dar jei reikėtų dėžes nešioti... oi, ne...

Bet šiaip galiu pasakyti, kad džiaugiamės savo nauja gyvenama vieta. Aišku, nuomojamas butas - tai ne savas namas, bet šitas būstas turbūt net geresnis už tą, kuriame gyvenom pastaruosius metus. Ir, pirmiausia, taip galiu sakyti dėl to, kad čia yra atskira virtuvė. Aš mėgstu gaminti, todėl virtuvė yra mano teritorija. O atskirta nuo kambario virtuvė (kas, beje, naujos statybos namuose dabar baisiai nemadinga - tik nesuprantu, kodėl) yra išvis didžiausias gėris. Žodžiu, kai jau pagaliau baigsim iškraustyti visas dėžes, dėžutes ir maišelius, kurių dar šiek tiek užsiliko, tada jau visai bus smagu čia gyventi.

Kitas dalykas, kas pasikeitė - aš išėjau ilgų atostogų. Tai reiškia, kad dabar šiek tiek pailsėsiu tiesiogine šio žodžio prasme, kol gims mūsų leliukas, o po to, kaip sakoma, kibsiu į kitus darbus - vaiko auginimą. Bet esmė ta, kad į darbą kas rytą keliauti nereikia. Viskas susidėjo tuo pačiu metu - ir kraustymasis, ir paskutinės dienos darbe. Bet nors jau daugiau nei dvi savaites nedirbu, vis tiek dar neatitrūkstu nuo darbo reikalų - skaitau darbinį elektroninį paštą, domiuosi, kas vyksta toje rinkoje. O be to, dar ir vaikštau į visokius susirinkimus organizacijose, su kuriomis buvau užmezgusi ryšius per pastaruosius metus. Mano vyras net juokiasi - sako, tu pradėsi gimdyti, o tuo metu neva reikės į kokį susirinkimą, tai spręsiu, kur važiuoti: gimdyti ar į susirinkimą. :)) Na, bet negaliu aš taip sėdėti vietoje. O tuo labiau, kad dabar jau tuoj už 2-3 savaičių baigsis visokių klubų ir asociacijų veikla prieš vasaros atostogas, tad spėsiu iki gimdymo pabaigti visus reikalus.

Aišku, labiausiai viskas pasikeis, kai gims mūsų vaikiukas. Šiandien paskutinį kartą jį mačiau per ekraną echoskopijos metu, o dabar jau lauksim susitikimo gyvai. Baisoka, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą