2011 m. birželio 24 d., penktadienis

Megztukas



Vaikščiojau, vaikščiojau po namus ir prisiminiau savo senoką pažadą, kad būdama nėščia pradėsiu rimtai megzti. Na, kadangi nėštumas (o ir tokios visiškai laisvos dekretinės atostogos, kai galiu laiką skirti tik sau) kaip jau ir eina į pabaigą, tai puoliau bent paskutinėmis dienomis vykdyti savo pažadą.

Jau geras pusmetis mėtėsi mano pradėtas mezginys, kuris vėliau turėtų pavirsti mano megztiniu. Tai čiupau ir baigiau tą dalį (nes ji užėmė vienintelius turimus virbalus) ir... pradėjau megzti vaikui megztuką. Tokį mažytį, mažytį. :) Ir mezgasi greitai. Nors tokia iš manęs ir mezgėja - moku porą raštų ir tiek. O dėl visokių gudrybių, kaip kaklo "išėmimas" ar pan. konsultuojuosi su geresnėmis savo šeimos mezgėjomis - mama ir sese.

Tikiuosi, kad iki gimdymo dar spėsiu tą vaikišką megztuką pabaigti. O jei ne, tai gal irgi ne bėda, juk megztuko jam tikrai prireiks ne tik gimdymo namuose.

Pasigyriau, o dabar atgal prie darbo - virbalus į rankas ir mezgu toliau. Liko priekio vienos pusės dalis ir rankovytės. Rytoj turiu viską pabaigti, susiūti ir dar ant megztuko prisiūti mašinyčių aplikacijas. :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą